Uitkomen Prins Jop en Prinses Kim en Boerenbruidspaar Krijn & Antje

PERSBERICHT – Hegelsom 11 januari 2020. C.V. D’n Tuutekop heeft deze avond de nieuwe Prins en Boerenbruidspaar uitgeroepen. In de Tuutetempel werd Prins Jop d’n Ierste gepresenteerd. Kort daarvoor werden Antje & Krijn als Boerenbruidspaar gepresenteerd. 

Traditioneel komt de Prins uit tijdens het jaarlijkse Prinsenbal en sinds vorig jaar is het op deze avond dubbel feest want dan wordt ook het Boerenbruidspaar gepresenteerd. Dit omdat de receptie van de Prins op zondag 26 januari daarmee ook echt het feestje van de Prins kan zijn. De receptie van het Boerenbruidspaar is traditiegetrouw op carnavalsmaandag, direct na de bruiloft.

Jop d’n Ierste, nieuwe Prins van D’n Tuutekop! Jop Wilbers is een echte carnavalsvierder en is 27 jaar. Samen met zijn Prinses Kim Peeters (27 jaar) wonen zij samen. Jop is fieldservice engineer bij Marel in Boxmeer. In de vrije tijd fietst hij graag bij wielerclub de Slappe Band van Hegelsom, verder restaureert hij auto’s en reist hij veel. Prinses Kim werkt bij de buurtzorg als wijkverpleegkundige. In haar vrije tijd speelt zij bij volleybalclub Trivia. Samen gaan ze graag op vakantie. Met Prins Jop d’n Ierste, Prinses Kim en adjudanten Arjan Stappers en Berton van Rens is Hegelsom klaar voor het carnavalsseizoen!

Jop zijn Spreuk is: “Met deze carnaval gèn tuute án de lien of gereedschap in de hand, weej viere volle bak vastenaovend in ôs eige Tuuteland” 

Angelique (Antje) & Chris (Krijn) Verstappen Boerenbruidspaar 2020 van Hegelsom! Angelique Verstappen-van den Beuken en Chris Verstappen vormen dit jaar het boerenbruidspaar van Carnavalsvereniging D’n Tuutekop. Als Antje en Krijn zullen zij op carnavalsmaandag 24 februari in de onecht verbonden worden. De boerenbruiloft wordt georganiseerd door het jubilerende Heijnenkuulke. Deze buurtvereniging bestaat dit jaar 25 jaar. Een mooi moment om nog eens flink te gaan feesten en uit te pakken met als thema “Bij ons in de Jordaan” . 

Het boerenbruidspaar werd zaterdagavond bekend gemaakt, evenals de rest van de boerenfamilie. Angelique en Chris zullen voorop gaan tijdens de carnaval in ’t Tuuteriek onder het motto: 

“Gen buëm, stroonke of takke, weej goan d’r enne pakke!”

Angelique en Chris zijn eigenaren van Verstappen Boomverzorging in Sevenum en van Verstappen Buitensfeer potterie te vinden bij plantencentrum van den Beuken in Meterik. Verder werkt Angelique ook bij Munckhof reizen in Horst op de administratie afdeling. Beide maken graag tijd vrij  voor Hegelsom en de buurt. Buurtvereniging ’t Heijnenkuulke, jeugdsoos, carnavalsvereniging, Sinterklaasintocht of de ondernemersclub; het geeft ze energie en gezelligheid. Angelique en Chris genieten ook bijzonder van de gezellige avondjes bij ze thuis of in de ‘straatkroeg’ in de kelder, het is er altijd gezellig. Samen met de kinderen Bregje, Froukje en Joep en met de Amsterdamse familie zullen zij enorm gaan genieten van de komende periode met als Thema ‘bij ons in de Jordaan!’

De Amsterdamse bruiloft start dit jaar met een spelactiviteit  waarbij men Jordaantjes kan verzamelen. Dit zijn munten met daarop de boerenbruidsparen van de afgelopen jaren. Uitgebreide informatie hierover vind je in het Haegelsums Bledje of bij Zaal Debije. Na het officiële gedeelte van de Amsterdamse bruiloft in zaal Debije is er vervolgens een receptie waar de gelegenheid bestaat het bruidspaar te feliciteren. 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.