2017-2018

Afgelopen zondag was in onze Tuutetempel de receptie van Prins Johan den iërste, Prinses Sandra en hun beide adjudanten Robert en William.

2018 JohanI trio

Met de serenade van onze muziekvereniging st. Hubertus werd met ‘Haegelsum, mien dörpke’, de receptie officieel geopend. Tijdens de receptie gaf ceremoniemeester Hay Arts, duidelijk aan wie de prins en prinses, hun adjudanten. onze nieuwe vorst Luuk en voorzitter Jos Peeters kwamen feliciteren. Verschillende toespraken en vele felicitaties later, kwam er een eind aan deze mooie en goed bezochte receptie, die op band werd vastgelegd door Sef Janssen en waar diverse mooie kiekjes werden gemaakt door hoffotograaf Marcel Hakvoort.

Na een dankwoord van Prins Johan en nog een geweldige dans van de Minioren dansgarde, kwam oud-Vorst Rob nog één keer op het podium om het Boerenbruidspaar van 2017, Jean-Louis en Elise, uitgeleide te doen.
Middels het tonen van een promotiefilmpje werden de bezoekers nog eens geattendeerd op de Boerenbruiloft 2018, waarvan de organisatie dit jaar in handen is van de jubilerende vereniging CV d’n Tuutekop, die haar 55-jarig jubileum viert in november 2018. Hierna werden door geluidsman Ruud Beerkens nog enkele carnavalsschlagers gedraaid.

Hierna kregen de raad van elf en de dansmarietjes, door verhalen uit ‘Bart’s grote Voorleesboek’ de bezoekers op de lachende hand en men had het Boerenbruidspaar 2018 al gevonden. Maar goed dat vorst Luuk ingreep toen bijna leek dat Tarzan en Jane dit zouden worden. Via de proclamatie kwam het werkelijke Boerenbruidspaar 2018 in het Tuuteriek naar voren: Derk en Fien (Dennis Ambrosius en Fieke Hendriks).

2018derkfien

Door de muzikale inbreng van de DJ Bèr zat de stemming er goed in en werd nog een gezellig feest gevierd. Dit belooft wat voor carnavalsmaandag wanneer we terug gaan naar 1963……!