Prinsenreceptie

Je ziet hier dat ik bij kilometer 4 hoog zit in mijn hartslag en laag in teAfgelopen zondag was in onze Tuutetempel de receptie van Prins Marc den iërste, Prinses Kim en hun beide adjudanten Robert en Sander.


Met de serenade van onze muziekvereniging st. Hubertus werd met ‘Haegelsum, mien dörpke’, de receptie officieel geopend. Tijdens de receptie gaf ceremoniemeester Hay Arts, duidelijk aan wie de prins en prinses, hun adjudanten, vorst Rob en onze voorzitter kwamen feliciteren. Verschillende toespraken en vele felicitaties later, kwam er een eind aan deze mooie en druk bezochte receptie, die op band werd vastgelegd door Sef Janssen en waar diverse mooie kiekjes werden gemaakt door hoffotograaf Marcel Hakvoort.

Na een dankwoord van Prins Marc en nog een geweldige dans van de bambino’s, was het tijd voor het Boerenbruidspaar van 2016, Piet en Annie, om af te treden.
Na het zingen van het promotielied door de organiserende vereniging van de Boerenbruiloft 2017, fietsclub De Slappe Band, traden enkele artiesten van de winnende nummers van het liedjesmatinee van dit carnavalsseizoen op en werden door geluidsman Hans Nillesen nog enkele carnavalsschlagers gedraaid.

Hierna was het aan de raad van elf en dansmarietjes om hun toneelstuk ‘De rijdende rechter’ op te voeren. Middels een aantal erg ludiek opgezette rechtszaken, kwam middels een blik in de glazen bol van een waarzegster Vorst Rob naar voren om de proclamatie voor te lezen en het Boerenbruidspaar 2017 aan het publiek voor te stellen. Dit zijn niemand minder dan Jean-Louis en Elise (Luuk Janssen en Elke Janssen).
Door de muzikale inbreng van de DJ’s Ruud en Freek van AfroFrek werd de enorm grote boerenfamilie en alle andere aanwezigen flink in beweging gezet en werd nog een gezellig feest gevierd. Dit belooft wat voor carnavalsmaandag……!