Optocht

Grootste Optocht Aller Tijden!

Afgelopen jaar hebben we naar alle waarschijnlijkheid de grootste optocht aller tijden gehad in de Hegelsom.

Schermafbeelding 2017 09 20 om 20.55.05


Mede dankzij de nieuwe opzet van de “ Tour de Boer” hadden we na wat geronsel een mooi aantal opgaves. Op carnavalsdinsdag was het feest helemaal compleet en hebben we zelfs nummer 40 voor de prinsenwagen uit mogen geven.

Ook hadden we dit jaar een stuk beter weer dan het jaar ervoor waardoor er een zeer mooie en lange optocht onstond. Alle enthousiastelingen liepen vrolijk meeIn de zaal Debeije werd zoals altijd de prijsuitreiking gehouden.
Dit jaar hadden we er rekening mee gehouden dat alle jeugdige deelnemers een prijs kregen en even op het podium mochten.

Alles is positief verlopen , we hebben als organisatie alles goed geëvalueerd zodat het volgend jaar weer goed kan worden georganiseerd.

“ Weej wille iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd. Vooral de deelnemers, de juryleden, mensen langs de kant, de weergoden, John Wilbers, de Heijno’s, de alt prinsen en iedereen die op wat voor manier dan ook zijn bijdrage heeft geleverd aan dun optocht 2017. Alaaf!en we hopen jullie volgend jaar weer te zien”

Schermafbeelding 2017 09 20 om 20.55.15