Receptie Prins Jop

Terugblik Prinsreceptie 2020

Op zondag 26 januari was de receptie van Prins Jop den iërste, Prinses Kim en hun adjudanten Bertpn en Arjan. Met de serenade van onze muziekvereniging st. Hubertus werd in een onze Tuutetempel met ‘Haegelsum, mien dörpke’, de receptie officieel geopend. 

Via ceremoniemeester Hay Arts werd duidelijk vermeld wie ons prinselijk gezelschap allemaal kwamen feliciteren en tussen de toespraken door zorgde geluidsman Hans Nillesen voor goede stemmingsmuziek. Bij meerdere toespraken kwam naar voren dat alle ‘Tuute’ en ‘Tuutinne’ goed op moeten letten, want als het aan het bedrijf waar onze Prins werkt ligt, wordt al dit soort ‘pluimage’ in delen gehakt. De vriendengroep van ons Prinselijk paar had nog een mooie video-boodschap van Lex uiting voor Prinses Kim paraat en van fietsclub DSB kreeg Prins Jop een echte stalen ros, die hij later deze dag ter veiling mocht aanbieden. 

Vele felicitaties en mooie woorden later, kwam er een einde aan deze receptie, waarna de dansmarietjes het mooie ‘receptiplankje’ overhandigden aan het prinselijk paar. Deze receptie werd op film vastgelegd door Sef Janssen en de diverse mooie kiekjes werden gemaakt door onze hoffotograaf Marcel Hakvoort. Na een dankwoord van Prins Jop werd de búhne vrijgemaakt voor een optreden van de Minioren dansgarde, die als echte Dancing Queens dansten op een medley van ABBA. Nadat Jan van Piet van Telverdriek (Jan Jacobs) over Ów Snoet’ had gezongen, kwam een verzoekje van den Dreumel, dat door Jan subliem werd ingevuld. Na dit optreden werd de pas gekregen fiets door onze Prins Jop, die doorging als echte veilingmeester, voor een goed doel geveild. Resultaat: de fiets is nu eigendom van Boor Krijn en ‘t Wienushuis is blij met de donatie. Hierna kwam PatsBoemPaaf voor een Live-optreden, waarmee jong en oud de beentjes goed los kregen en het podium bijna te klein was. Na verschillende ‘zugabe’s’ was het echt mooi geweest voor dit muzikale trio uit Venlo en nam DJ Guido het over en onder zijn muzikale inbreng werd tot 22:45 uur een mooi feestje gevierd. Al met al mogen we terugkijken op een goed geslaagde dag. 

Gerelateerde berichten

26 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.