Rabo Clubsupport 2019

Het is weer zover, de jaarlijkse Rabo Clubsupport 2019 gaat van start! (eerder bekend als de Rabo Clubkas Campagne)

De leden van Rabobank Horst-Venray mogen via Rabo Clubsupport een deel van de winst van Rabobank Horst-Venray verdelen over verenigingen en stichtingen in haar werkgebied. Elk meerderjarig lid krijgt de mogelijkheid een vijftal stemmen te verdelen onder de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor de betreffende vereniging of stichting. Op deze manier wil Rabobank Horst-Venray bijdragen aan het verenigingsleven. 

De carnavalsvereniging is een vereniging die grotendeels steunt op het werk van talloze vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn nodig om elke keer, jaar op jaar, een onvergetelijke carnaval te organiseren voor de hele Hegelsomse bevolking. Maar niet alleen tijdens de carnavalsdagen. Ook in de aanloop naar de carnaval, in de maanden ervoor, zijn meer dan honderd vrijwilligers, geheel belangeloos, druk in de weer een geweldig feest te organiseren met allerlei activiteiten en opvoeringen. Daarnaast zijn we zeer actief met onze jeugd in maar liefst 3 dansgardes.

En daarom kunnen al deze vrijwilligers allemaal een steuntje in de rug heel goed gebruiken!

Iedere stem is geld waard, voor onze vereniging, want Carnavalsvereniging D’n Tuutekop doet ook mee! 

Stemmen kan van 27 september t/m 11 oktober.

https://www.rabo-clubsupport.nl/horst-venray/deelnemers/details/16446-carnavalsvereniging-dn-tuutekop?actief-in=hegelsom

Wij danken jullie bij voorbaat voor je steun!
Namens Carnavalsvereniging D’n Tuutekop

Gerelateerde berichten

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.