Prinsenbal

Het carnavalsseizoen in ut Tuuteriek staat weer op het punt van beginnen! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe gezichten. Zaterdag 11 januari worden de kersverse prins en het boerenbruidspaar van 2020 geproclameerd worden in de Hegelsomse tuutetempel. De deuren gaan los om 19.00u en het feest wordt traditiegetrouw geopend met het hijsen van de carnavalsvlag om elf over zeven. 

De vraag is natuurlijk wie de tuute en tuutinne aan mogen voeren in het komende feestgedruis. Is het die ene die al jaren genoemd wordt of tovert de prinsencommissie een verrassing uit de hoed? En de heijnenstraat organiseert weliswaar de boerenbruiloft, maar dat maakt het nog lang niet zeker dat het paar ook daar woont.
Er moeten al mensen zijn die het weten, maar alles zal iedereen duidelijk worden als de Raad van Elf van start gaat met hun toneelstuk Expeditie ROBinSON. Want niet veel later zal blijken wie de komende weken voorop mogen gaan in de ongetwijfeld vele polonaises.

De entree bedraagt €4,- voor personen ouder dan achttien jaar, maar… Het eerste half uur is de entree voor iedereen helemaal gratis! 

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.