Prins Patrick D’n Ierste en Boerenbruidspaar Willy & Bo-Ann

C.V. D’nTuutekop heeft deze avond de nieuwe Prins en Boerenbruidspaar uitgeroepen. In de Tuutetempel werd Prins Patrick d’n Ierste gepresenteerd. Kort daarvoor werden Willy & Bo-Ann als Boerenbruidspaar gepresenteerd.

Traditioneel komt de Prins uit tijdens het jaarlijkse Prinsenbal. Dit jaar is ervoor gekozen om ook het Boerenbruidspaar te presenteren. Dit omdat de receptie van de Prins op zondag 27 januari daarmee ook echt het feestje van de Prins kan zijn. De receptie van het Boerenbruidspaar is traditiegetrouw op carnavalsmaandag, direct na de bruiloft. 

Prins Patrick d’n Ierste

Patrick van Houtum is 42 jaar en heeft samen met zijn prinses Lotte 37 jaar, twee zonen en een dochter. Giel en Fem zijn allebei 12 jaar en Teun is 10 jaar. Patrick heeft een pluimveebedrijf in Hegelsom. Hij is al 21 jaar ondernemer en vanaf 2007 heeft hij het bedrijf aan de Heijnenstraat. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij de veteranen van VV Hegelsom en is een trouwe supporter van VVVVenlo. Ook gaat hij graag op vakantie. Prinses Lotte doet de administratie van het bedrijf en het huishouden. Zij doet veel vrijwilligerswerk in Hegelsom. Ze vieren graag carnaval met het hele gezin.

Spreuk van Prins Patrick d’n Ierste: Now ni noa de kiepe in d’neige stal, maar met alle Tuute enne biëstig goije carnaval

Willy & Bo-Ann Boerenbruidspaar

Willy ván Louis ván de Smid en Tiny ván Verstroales Nel en Bo-Ann ván Mathieu ván Knops Wiel en Tresie ván Maria Curfs. William van den Munckhof en Bonnie Knops vormen dit jaar het boerenbruidspaar van Carnavalsvereniging C.V. D’n Tuutekop. Als Willy & Bo-Ann zullen zij op carnavalsmaandag in de onecht verbonden worden. De boerenbruiloft wordt dit jaar georganiseerd door Fanfare St. Hubertus, met het thema “Disco”.

Willy & Bo-Ann zullen voorop gaan tijdens de carnaval in ’t Tuuteriek met de spreuk: 

Sáme met ut gezelschap ván de fanfaar, goan weej veurop às boorediscopaar!”

William is in het dagelijks leven werkzaam bij BD/Rowa als servicemanager en is verantwoordelijk voor de service in Nederland. Bonnie is werkzaam in het Elkerliek ziekenhuis als verpleegkundige. Ze is al 32 jaar lid van de fanfare. Samen zijn William en Bonnie ook actief bij de voetbalclub VV Hegelsom.

De boerenbruiloft vindt plaats op maandag 4 maart in Zaal Debije en start dit jaar met een groots muziekspektakel waarbij alle bezoekers hun muzikale talent kunnen laten horen. Vervolgens zullen Willy & Bo-Ann in de onecht worden verbonden.  Na het officiële gedeelte van de boerenbruiloft is er vervolgens een receptie waar de gelegenheid bestaat het boerenbruidspaar te feliciteren.Daarna zal het traditionele bruiloftsfeest los barsten. Dit jaar natuurlijk geheel in Disco stijl.

Met Prins Patrick d’n Ierste, Prinses Lotte, Adjudanten Erik Faessen en Tom Peelen en Boerenbruidspaar Willy & Bo-Ann is Hegelsom klaar voor het Carnavalsseizoen.

Gerelateerde berichten

7 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.