Optocht! Een extra prijs…:)

Dinsdag 5 maart moet het gebeuren, maar eerst nog een extra prijs….

Natuurlijk zijn de groepen al begonnen met de kleding, de grote wagens en de figuren daarop. Natuurlijk hebben mensen met contacten in de andere dorpen al doorgegeven dat men ook bij ons mee mag doen met de optocht in een buiten dorpse categorie. In de vele categorieën zijn mooi prijzen te winnen, maar natuurlijk gaat het vooral om het plezier van meedoen en de eer.Alle reden dus om niet te vergeten op tijd in te schrijven. Maar ,….het prijzenfestival begint al veel eerder.

Wie op uiterlijk 20 februari het inschrijvingsformulier correct heeft ingevuld en in de bus gedaan op het juiste adres heeft kans op een mooie niet te versmaden prijs. Ui t deze groep “ vroegboekers” wordt door optochtcommissie een winnaar geloot die de schitterende sjaal zoals op de foto is afgebeeld zal ontvangen. Laat dus de kans op deze unieke prijs niet verloren gaan. En alle andere inschrijvers, ook degenen die later inschrijven hebben prijs. Die mogen namelijk meedoen aan de altijd onvergetelijk optocht in Hegelsom.  

Meld je tijdig aan en  hoor of je na de 20e februari een prijs hebt gewonnen, nog voordat de optocht is begonnen. We rekenen erop dat er een grote groep “vroegboekers” in de bus zal liggen

Dus ook de twintigste kan het gebeuren!!  Schrijf in en ga met de sjaal aan de haal!!!!!!!!!!

Een wedstrijd in een wedstrijd, wat kunnen we ons nog meer wensen.

Optocht commissie Hegelsom

Gerelateerde berichten

17 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.