Fusie carnavalsverenigingen beklonken met uniek boerenbruidspaar!


Loes Kusters (Louisa) en Dennis Wijnhoven (Dan) zijn uitgeroepen tot boerenbruidspaar van Carnavalsvereniging D’n Tuutekop! In de prachtige kermistent van OJC Phoenix werd op 24 Juni tijdens het Fusiefeest van Cv D’n Tuutekop & Jeugdcarnaval Hegelsom het nieuwe boerenbruidspaar bekend gemaakt. Tevens werd de gehele boerenfamilie gepresenteerd!
Vanaf 2022 bundelen de beide Hegelsomse carnavalsverenigingen de krachten. Jeugdcarnaval Hegelsom (beter bekend als JCH) wil nog één flink knallen en organiseert dan ook de Boerenbruiloft met het bijpassende thema “Western”!
Louisa en Dan zullen voorop gaan tijdens de komende carnaval in ut Tuuteriëk onder het motto:
“Pak ówwe lasso, loat ówwe revolver mà knalle, weej goan met zien àlle karnavalle!!”
Al jaren werk Loes met veel passie bij Zorggroep Horst. Verder is Loes actief in het vrijwilligersleven in Hegelsom en onder meer lid van het bestuur van Jeugdcarnaval Hegelsom. Ook was Loes jarenlang vrijwilliger bij de jeugdsoos, OJC Phoenix.
Dennis is militair van beroep en net als Loes vrijwilliger geweest bij Phoenix. Een Formule-1 race laat hij niet aan zich voorbij gaan. Het liefst met de vaste club F1-volgers en natuurlijk de daarbij behorende gezelligheid!
Beide zijn zeer fanatieke carnavalsvierders en Dennis was dan ook jaren in de Raad van 11 te vinden. samen zijn ze de trotse ouders van een prachtige dochter, Noor. De gezamenlijke fitness-hobby moet op dit moment af en toe wijken; Ze zijn namelijk druk bezig met het verbouwen van een prachtige woonboerderij!
Louisa en Dan zullen op carnavalsmaandag 20 februari 2023 in de onecht verbonden worden. De boerenbruiloft wordt zoals eerder vermeld georganiseerd door Jeugdcarnaval Hegelsom.
We wensen iedereen een mooie zomer en voor nu alvast tot ziens op de 20e februari 2023!


Gerelateerde berichten