Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Ook dit jaar kunnen we terugkijken op weer twee sfeervolle en geslaagde zittingsavonden. De avonden waren beide keren goed gevuld met wederom een bont gekleurd publiek, wat elke keer toch een meerwaarde is voor deze avonden.

Onder toeziend oog van ons prinselijk gevolg kwamen er weer een keur aan artiesten van diverse pluimage voorbij.
Door het bomvolle programma gingen de avonden dit keer een kwartier eerder van start met ons eigen volkslied “Haegelsum Mien Dörpke”. Van eigen bodem hadden we dit jaar wederom “Opgestoekt” met een optreden vol ludieke teksten en liedjes. Wilbert Zanders stond voor de derde keer als “11 minuten zandstorm” met een erg leuke buut als ridder in de buutton. Uit het Tuuteriek maakten verder de diverse dansgarden van CV d’n Tuutekop en Jeugdcarnaval hun opwachting, met ieder een zeer succesvolle dans. Verder waren daar natuurlijk de schlagers 1 t/m 4 (Bonnie en Susan, de Happy Hotdogs, de Kakelende Kiepen en de Buishazen).
Als buitendorpse artiesten waren daar de Brabantse tonpraters Hans Eijkemans en Ton Brekelmans en het zeer geslaagde cabaret-optreden van het uit Helmond afkomstige “Striepke veur”.
Op vrijdagavond zat Marleen Rutten als muzikale act in het midden van de programma en sloot de kersverse LVK-winnaar Spik en Span de avond af als “Kampioenen van de Nach”. Op zaterdag was het middenstuk voor Anita Rosendorf en mocht Sjingboem de avond afsluiten. Alle acts maakten de zaal zeer enthousiast en uitbundig, waarbij de temperatuur flink opliep.
Om dergelijk geslaagde zittingsavonden te kunnen organiseren en te doen slagen, zijn vele handen noodzakelijk. De organisatie wil dan ook alle leden bedanken, die zich wederom belangeloos hebben ingezet, in het bijzonder de “nachtploeg” voor het opruimen.
Verder zijn deze avonden mede mogelijk gemaakt door middel van de muzikale ondersteuning van onze enthousiaste Hegelsomse Hofkapel en de mannen van het geluid. Een woord van dank ook aan Jong Nederland voor het ter beschikking stellen van het clublokaal t.b.v. de ontvangst van de diverse artiesten. Tenslotte willen wij de beheerders van Zaal Debije bedanken voor de wederom soepele samenwerking.
In 2017 hopen we iedereen wederom te begroeten op de zittingsavonden waar weer een gevarieerd programma zal worden aangeboden.

Zoeken

Menu