Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Op carnavalszaterdag 6 februari 2016 stond na de carnavalsmis en het maken van de grote groepsfoto het Preensegala op het programma.

In onze Tuutetempel, die was omgetoverd tot een ware galalocatie, kwamen vanaf 21.00 uur de eerste preense en preensesse binnen en DJ Hay Vissers wist de stemming er al meteen goed in te krijgen.

Rond 22.00 uur was onze feestlocatie mooi gevuld met diverse hoogheden. In de tijd die volgde werden alle hoogheden onderscheiden met een mooie medaille en werden ze, geflankeerd door de dansmarietjes, op de foto gezet. Door het grote aantal hoogheden, kon er iets later dan gepland gestart worden met het optreden van de gelegenheidsband. Wat was dit een TOP-optreden en het dak ging er echt bijna af..!!!

Gezien het enthousiasme van het publiek en de vele positieve reacties nadien, zal dit niet de laatste keer zijn dat deze kanjers samen op de planken hebben gestaan. Na deze Live-act was het weer aan onze DJ om nog even door te knallen en dit ging hem goed af. Er werd nog menige polonaise gelopen en het bleef nog lang onrustig in onze Tuutetempel.

Al met al een zeer geslaagde avond en we kunnen met recht zeggen…

9621

Zoeken

Menu