Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Zondag 24 januari vond in een goed gevulde Tuutetempel de receptie plaats van Prins Niek den iërste, Prinses Ineke en hun beide adjudanten René en Dennis.
Prins Niek en Prinses Ineke werden, met de gehele uittrekkende groep, van huis naar zaal Debije muzikaal begeleid door muziekvereniging St. Hubertus. Hier volgde nog een serenade voor Prins Niek, die als slagwerker lid is van de muziekvereniging. Na het ‘Haegelsum, Mien Dörpke’, werd de receptie officieel geopend door Vorst Rob. Vervolgens werd de microfoon overgedragen aan Hay Arts, die als ceremoniemeester de aanwezigen helder informeerde over wie de prins en prinses, hun adjudanten, de vorst en onze voorzitter kwamen feliciteren.

Na het vele handjes schudden en diverse toespraken kwam er een eind aan deze mooie receptie, die op band werd vastgelegd door Sef Janssen. Na een dankwoord van Prins Niek, volgde de installatie van twee nieuwe raadsleden, Tom Peelen en Bart Billekens. Hierna was het tijd voor het Boerenbruidspaar van 2015, Frederich en Josie, om af te treden.

Vervolgens traden de artiesten van de drie winnende nummers van het liedjesmatinee van dit carnavalsseizoen op en werden door geluidsman Hans Nillesen nog enkele carnavalsschlagers gedraaid.

Hierna was het aan de Raad van Elf en dansmarietjes om hun toneelstuk ‘The Hangover 11.0’ op te voeren. Hierin kwamen diverse Hegelsommers en enkele andere ‘beroemdheden’ op de planken om proberen te achterhalen wie nou toch het Boerenbruidspaar 2016 zou worden. Het was een zware klus, maar met behulp van de mooie kiekjes van hoffotograaf Marcel, durfde Vorst Rob alsnog de proclamatie voor te lezen. Gelukkig kwam er uiteindelijk dan toch een nieuw Boerenbruidspaar op de planken en wel Piet en Annie (Petrie Raedts en Angeliek Roelofs).
Door de geweldige inbreng van de DJ’s van Afrofrek werd de volgestroomde zaal alvast klaargestoomd voor de Live-act van deze avond, Carnavalsband.nl.

Mede door het ‘op de kaetels sloan’ van ozze Preens Niek kreeg het fantastische optreden van deze band een U-Niek karakter. Zo kon door de boerenfamilie en alle andere aanwezigen nog een prachtig feestje worden gevierd. Hierna was het bij Piet en Annie, waar nog verschillende lekkere eitjes gebakken werden door de dames van de Raad van Elf, nog gezellig nakletsen.

Zoeken

Menu