Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Zondag 2 februari was de receptie van Prins Peter III, Prinses Monique, hun beide adjudanten Richard en Sandor Verhaeg en Vorst Rob. Onze nieuwe voorzitter, Jos Peeters, sloot deze mooie rij. Dit alles gebeurde in een gezellige Tuutetempel.

Door de grote toestroom van mensen duurde deze receptie een klein uurtje langer, maar dat mocht de pret niet drukken. Nadat de nieuwe raadsleden waren geïnstalleerd, werd de Vergulde Orde van Verdienste uitgereikt aan Wiel Saris.

Hierna was het tijd voor het Boerenbruidspaar van 2013, Ties en Saar, om afscheid te nemen. Met een polonaiselied konden ze hun plekje weer innemen in de zaal.
Vervolgens werden nog enkele liedjes van het liedjesmatinee van dit carnalsseizoen door de artiesten ten gehore gebracht.

Aansluitend hieraan werd door de vorst, raad van elf en de dansmarietjes, het toneelstuk "Ondernemerspriës vaan Hègelsum" opgevoerd. Aan het eind hiervan kwam het Boerenbruidspaar 2014, Rob en Evelien Fleuren, samen met de hele boerenfamilie, ten tonele. Onder de muzikale inbreng van DJ Bèr werd vervolgens nog een mooie feestje gevierd.

Zoeken

Menu