Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Op 23 maart, exact drie weken na de carnaval, was er traditiegetrouw weer de fototentoonstelling. Ook dit jaar werd deze weer goed bezocht en werden er weer veel herinneringen opgehaald. Onze hoffotograaf Marcel Hakvoort had gedurende de verschillende weer een flink aantal foto's gemaakt. Hieruit heeft de fotocommissie een selectie gemaakt van iets meer dan 700 foto's, die zijn afgedrukt en tentoongesteld. Enkele foto's werden afgedrukt op een groter formaat van 13x18 cm.
Vanaf half drie tot half zes konden de foto's worden bezichtigd en besteld. Veel Tuute en Tuutinne namen hiervoor de moeite en de foto's werden weer in grote getale besteld. De grote groepsfoto was weer erg populair. Ook de statiefoto's van Prins Peter 3e en prinses Monique samen met adjudanten Sandor en Richard en van het Boerenbruidspaar Rob en Evelien (met de hele Boerenfamilie) waren erg gewild. Deze prachtige foto's waren gemaakt door Stef Dekker.

Ondertussen werd in het café de DVD van de optocht doorlopend vertoond. Deze DVD was weer door Jan Coenders gefilmd en door Geert Versleijen van commentaar voorzien en was uiteraard ook te bestellen.

Naast de vele foto's, werden de diverse activiteiten van de Carnavalsvereniging ook op video vastgelegd. Dit jaar werd er weer gefilmd door Sef Janssen.
Deze DVD's, net als de foto's, zijn in handen gegeven van de Stichting Heemkunde Hegelsom, welke zorg zal dragen voor het archief van Carnavalsvereniging d'n Tuutekop.

Zoeken

Menu