Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Met onze Prins René, zijn gevolg en de tot aan de nok toegevulde Tuutetempel, kunnen we terugkijken op twee schitterende Zittingsavonden. Door geweldige artiesten van eigen- en buitendorps pluimage en de altijd adrem reagerende Vorst Noël werd een gevarieerd programma gepresenteerd.
Hoogtepunt was ongetwijfeld La Bamba, dat als kersverse winnaar van het LVK 2013 zijn opwachting maakte voor het dolenthousiaste en mooi verklede publiek.La Bamba werd dan ook door Prins René d´n Iërste onderscheiden in De orde van "De Vergulde Tuutekop". Ook is één van de vaste tekstschrijvers van de Hangmedalies, Piet Geurts onderscheiden in De orde van "De Vergulde Tuutekop". Alle 11 jaar voorzag hij de Hangmedalies van ludieke teksten, om onze dorpspolitiek eens flink op de korrel te nemen.
Om tot deze twee geslaagde Zittingsavonden te komen, willen wij als organisatie alle leden bedanken die zich geheel belangeloos hebben ingezet. Vooral de "nachtploeg" willen wij bijzonder bedanken. Verder waren deze avonden niet mogelijk zonder onze fantastische Hegelsomse Hofkapel en de mannen van het geluid. Ook bedanken wij Basisschool 'Onder de Linde' en het Kerkbestuur voor het opvangen van de dansgardes én alle artiesten in hun diverse locaties. Uiteraard willen wij de beheerders van Zaal Debije bedanken voor de soepele samenwerking.

Op voorhand wens ik mijn opvolger veel succes, om samen met een geweldige teamplayer als Jos Peeters de organisatie op zich te nemen voor de toekomstige zittingsavonden. In 2014 zijn de Zittingsavonden op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari.
Alaaf !!!!!

Zoeken

Menu