Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Ook dit jaar kunnen we terugkijken op weer twee sfeervolle en geslaagde zittingsavonden. De avonden waren beide keren nagenoeg uitverkocht met een gezellig en mooi verkleed publiek. Onder toeziend oog van ons prinselijk gevolg kwamen er weer een keur aan artiesten van diverse pluimage voorbij.
Van eigen bodem hadden we dit jaar wederom “Opgestoekt” met een optreden vol ludieke teksten en liedjes. Wilbert Zanders stond voor de tweede keer als “11 minuten zandstorm” met een erg leuke buut als duivenmelker in de buutton. Uit het Tuuteriek maakten verder de Bambino’s, junioren- en minioren dansgarden met ieder een mooie dans hun opwachting, alsmede de schlagers 1 t/m 4 (Noël en Twan, Bonnie en Susan, de Valse Henne en de Buishazen).
Als buitendorpse artiesten waren er de Brabantse tonprater Peter van de Maas als relatiebureaumedewerker en de Limburger Ger Frencken als schutterskoningin (inclusief een voortreffelijke zelf gepresenteerde afkondiging) en het zeer geslaagde cabaret-optreden van het uit Brabant afkomstige “Ons Jonges”.
Op vrijdagavond zat Aaltied Noeit Te Laat als muzikale act in het midden van de programma en sloot Hoondervel de avond af. Op zaterdag was het stuivertje wisselen en was het net anders om. Beide acts maakten de zaal zeer enthousiast en uitbundig, waarbij de temperaturen flink opliepen.
Om dergelijk geslaagde zittingsavonden te kunnen organiseren en te doen slagen, zijn vele handen noodzakelijk. Wij willen, als organisatie, dan ook alle leden bedanken, die zich wederom belangeloos hebben ingezet, in het bijzonder de “nachtploeg” voor het opruimen.
Verder zijn deze avonden mede mogelijk gemaakt door middel van de muzikale ondersteuning van onze enthousiaste Hegelsomse Hofkapel en de mannen van het geluid. Een woord van dank ook aan Jong Nederland voor het ter beschikking stellen van het clublokaal voor de ontvangst van de diverse artiesten. Tenslotte willen wij de beheerders van Zaal Debije bedanken voor de wederom soepele samenwerking.
In 2016 hopen we iedereen wederom te begroeten op de zittingsavonden waar weer een gevarieerd programma zal worden aangeboden.

Zoeken

Menu