Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Op carnavalszaterdag, 14 februari, was na de opening van de carnaval met de gebedsdienst het themabal met als thema, hoe kan het ook anders op valentijnsdag: 'Love is in the air'. D'n Tuutetempel begon rond 21.30 uur langzaam vol te stromen en direct was te zien dat er door de verschillende aanwezigen met veel zorg en liefde op een gevarieerde wijze invulling was gegeven aan het thema.

Om 22.15 uur was de zaal mooi vol, waar met de komst van de artiest Coen Janssen de stemming er lekker in kwam. Iets later op de avond was het aan prins Ruud I, prinses Mieke, boer Frederich en boerin Josi om te beoordelen wie dit jaar de mooist verklede groep in het thema was, welke groep het thema het meest origineel vorm had gegeven en welke loslopende gek of duo het meeste opviel tussen al die verklede gasten. Rond de klok van 00.00 uur werden de volgende winnaars bekend gemaakt:

Mooiste LLG

Love is in the air

Angelique Verstappen laot zeen wà 'Love in the air' kan brenge...

 

Meest originele uitdrukking aan thema

Wit Lof


VC d'n Diek deut alles 'WitLof'

 

Mooist verklede groep

In de wolke met de twieë preense

 

Kamereuj va de Preens 'zien in de wolke met de twieë preense, en daordoor gelukkige meense'

 

Hiernaar werd er, onder de muzikale begeleiding van DJ Geert, nog enkele uurtjes lekker doorgefeest en menige polonaise gelopen.

Zoeken

Menu