Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Geheel volgens de traditie was er drie weken na de carnaval, nl. op 8 maart, weer de fototentoonstelling. Deze werd ook dit jaar goed bezocht en er werden veel herinneringen opgehaald. Onze hoffotograaf Marcel Hakvoort had gedurende de verschillende activiteiten weer een groot aantal foto’s gemaakt. Hieruit had de fotocommissie een selectie gemaakt van iets meer dan 900 foto’s, die zijn afgedrukt en tentoongesteld.
Vanaf half drie tot half zes konden de foto’s worden bezichtigd en besteld. Veel Tuute en Tuutinne maakten hiervan gebruik en de foto’s werden weer in grote getale besteld. De grote groepsfoto was zoals gebruikelijk erg populair. Ook de statiefoto’s van Prins Ruud 1ste en prinses Mieke samen met adjudanten Leon en René en van het Boerenbruidspaar Frederich en Josie (met de hele Boerenfamilie) waren erg gewild. Deze statiefoto’s waren gemaakt door Stef Dekker.

Ondertussen werd in het café de filmopname van de optocht doorlopend vertoond. Deze was weer door Jan Coenders gefilmd en door Geert Versleijen van commentaar voorzien en de DVD was uiteraard ook te bestellen.

Naast de vele foto’s, werden de diverse activiteiten van de Carnavalsvereniging ook op video vastgelegd door Sef Janssen. Ook deze DVD’s waren te verkrijgen.

Zoeken

Menu