Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

5x11 activiteiten


activiteitenTeuntje (Claessens), Ise (Joppe) en Lynn (van Houtum) zongen er vorig jaar tijdens het Liedjesmatinee al over “Het is fiëst, met slingers en balonnen” Dat klopt helemaal, want in november viert Carnavalsvereniging D’n Tuutekop haar 5x11 Jubileum.

Dit jaar is het feest in Hegelsom want Carnavalsvereniging D’n Tuutekop viert haar Jubileum. Met een divers programma aan activiteiten voor de leden, maar zeker ook voor alle inwoners van Hegelsom en directe omgeving, presenteren wij met trots ons programma.

 Zondag 11 november: Run & Fun!
Aanvang: 15.00 uur, verzamelen op het Jong Nederland plein
Start: 15:11 uur
(eindtijd 17:00 uur en vanaf 16:30 uur Zaal Debije open voor ouders en geïnteresseerden)
Bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 7
Locatie: Jong Nederland gebouw, Jongerensoos Phoenix en Zaal Debije

activiteiten2
Deze zondagmiddag staat in het teken van plezier, lekker bewegen en spelletjes doen met een carnavals tintje. Middels 55 unieke kleine spelletjes verspreid over diverse locaties zullen de kinderen op een laagdrempelige en beweegvolle manier bezig worden gehouden: Run & Fun.
Vanaf 16.30 uur is er de mogelijkheid voor de ouders om te komen kijken in Zaal Debije. We gaan een ‘ Hegelsomse recordpoging’ Carnavalsstoelendans doen, natuurlijk op carnavalsmuziek!
De kinderen kunnen zich via school Onder de Linde, nog tot 1 november a.s. aanmelden door het opgaveformulier in een enveloppe (incl €1,55) in de groene bus op school in te leveren. Ze ontvangen dan nog een bevestigingsmail.

Vrijdag 16 november: Receptiefiëst
Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Zaal Debije
Bedoeld voor: alle carnavalsgezelschappen van de gemeente Horst aan de Maas (volgens vooraf opgave) en leden van de Carnavalsvereniging die zich via de mail hebben opgegeven
Let op: alleen toegang met polsbandje
Optredens: Gebroeders Rossig, Richtig Spiet en DJ Gurde

activiteitenBij een jubileum hoort natuurlijk ook een receptie. In Hegelsom doen we dat ietsjes anders, want we willen onze omliggende verenigingen graag laten zien dat we in Hegelsom vooral ook heel goed zijn in een mooi fiëst bouwen! Daarom het Receptiefiëst waar alle carnavalsgezelschappen van de gemeente Horst aan de Maas te gast zijn. We verwachten dat het deze avond heel druk gaat worden en daarom hebben we onze leden vooraf de gelegenheid gegeven een polsbandje te reserveren. Dit zal hoogstwaarschijnlijk betekenen dat we niet iedereen binnen kunnen laten die niet tot een van bovenstaande groepen behoort (we hanteren het principe ‘wie het eerst komt’). Wel zoeken we nog vrijwilligers, dus wil je ook graag komen, maar ben je nog niet zeker van een polsbandje? Geef je dan op als vrijwilliger bij Sandor (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Zaterdag 17 november: Haegelsumse Dôrpskwis
Ophalen kwisboekje: tussen 17.00 uur en 18.00 uur in Zaal Debije
Locatie: Kwissen doe je met elkaar bij iemand thuis
Bedoeld voor: alle inwoners van Hegelsom en die Hegelsom een warm hart toedragen, uitermate leuk voor vriendengroepen, buurtverenigingen of families
Inleveren antwoorden: uiterlijk 23.11 uur in Zaal Debije
Aansluitend optredens van Aaltied Noeit Te Laat en DJ Afrofrek in Zaal Debije, dus kom na afloop met je kwisgroep naar de zaal voor de Afterparty

activiteiten3Hegelsom heeft voor het jubileum een heuse dorpskwis. Een kwis waarbij de deelnemers worden uitgedaagd om in teamverband hun kennis en vaardigheden te meten met de andere deelnemers. Met zeer uiteenlopende vragen is de kwis leuk voor iedereen. Na afloop is er een afterparty. De prijsuitreiking is een week later tijdens het jubileumfeest.

Zondag 18 november: Liedjesmatinee
Aanvang: 15:30 uur en zaal open 15:00 uur
Entree vanaf 18 jaar €4,00. Ben je jonger? Dan is de entree gratis!
Bedoeld voor: alle inwoners van Hegelsom en leden van de Carnavalsvereniging in het bijzonder want deze middag wordt de speciale 5x11 jubileumspeld uitgereikt
Locatie: Zaal Debije

Ben jij benieuwd naar de nieuwe carnavalskraker van ’t Tuuteriek? Wie gaat er winnen na de enorme hit van voorzitter Jos van het vorig seizoen...? Het beloofd een geweldige middag te worden met liedjes van eigen bodem. We hebben een mix van diverse artiesten waardoor het extra spannend wordt. Tijdens dit Liedjesmatinee wordt er een jubileumspeld uitgereikt aan alle leden. Daarom een oproep aan alle leden om met zoveel mogelijk aanwezig te zijn voor de uitreiking van deze speciale 5x11 jubileumspeld.

activiteiten4c

 

activiteiten4d

activiteiten4a

activiteiten4b

Vrijdag 23 november: Glow in the Dark!
Aanvang: 19.00 uur
Eindtijd: 23:30 uur
Bedoeld voor kinderen van groep 8 lagere school en klas 1 t/m 3 middelbaar onderwijs
Locatie: Jongerensoos Phoenix

Speciaal voor de jongeren organiseren we een Glow in the Dark party! Een leuke neon-party, waarbij deze jeugd op een eigen activiteit een feestje kan bouwen.

Zaterdag 24 november: Priesoêtreiking ván de dôrpskwis en ut Groéte Tuute jubileumfiëst
Aanvang: 20.00 uur en entree gratis
Bedoeld voor: alle leden van de Carnavalsvereniging en inwoners van Hegelsom
Locatie: Zaal Debije

carnavalsband.nlTuute Jubileumfiëst! Het hoogtepunt van ons 55-jarig jubileum vindt plaats op zaterdag 24 november uiteraard in ózze eigen Tuutetempel. Met name voor al diegenen die zich de afgelopen jaren hebben ingezet om al onze carnavalsactiviteiten mogelijk te maken organiseren wij dit Jubileumfeest. Onder het motto “Carnaval vier je met z’n allen” is iedereen van harte uitgenodigd (dus ook niet leden) om deze topavond mee te beleven. De avond zal muzikaal worden ingevuld door Carnavalsband.nl en om 22:22 uur vindt tevens de prijsuitreiking plaats van de Dorpskwis.

Zoeken

Menu

Binnenkort...

13 november 2018
Bestuursvergadering
16 november 2018
5x11 Jubileum
16 november 2018
Receptie 5x11
17 november 2018
Dorpsquiz 5x11
17 november 2018
08:00 uur
5x11 Jubileum
18 november 2018
5x11 Jubileum
18 november 2018
Liedjesmatinee
24 november 2018
5x11 Jubileum
24 november 2018
Jubileumfeest / prijsuitreiking dorpsquiz
19 december 2018
Bestuursvergadering