Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 2010-2011

Ledenaantal: 120 personen, waarvan 15 jeugdleden.
In januari 2011 werd wederom een cd uitgebracht met de eerste vier nummers van de afgelopen drie liedjesmiddagen. De liedjes uit de jeugdcategorie waren te downloaden op de website.
Liedjesmatinee: 11 nieuwe liedjes, waarvan 4 in de jeugdcategorie werden ten gehore gebracht. Wat prijzen betreft werd het een familiefeestje, maar de hele zaal vierde mee. Alex Janssen en René Willems wonnen met het nummer "Dans ma Rietje" terwijl hun zoons Jasper Janssen en Daan Willems in de jeugdcategorie de eerste plaats haalden met "Vastenaovesgek". De muziek was in beide gevallen verzorgd door René Willems en de teksten waren van Emiel Zanders.
Prinsenbal: De vier nieuwe raadsleden hielpen mee in de spelshow "Ik hald vaan Heagelsum" gepresenteerd door Linda de Moetwurm. De hoofdprijs ging naar prins Ben d'n Iërste (Bouten), die bijgestaan door prinses Lion en adjudanten Jos Verheijen en René Thielen menig carnavalsactiviteit op de kop mocht gaan zetten.
Prinsenreceptie/uitkomen boerenbruidspaar: Na een geslaagde receptie hielpen "Jos Hoebers en Geert Josten" in Volendam bij het uitdestilleren van een goede carnavalskraker. Aan het einde van het toneelstuk werden Kuûb en Bets, in het dagelijks leven Rob Zanders en Yvonne Willems, voorgesteld als het nieuwe boerenbruidspaar van de voetbalvereniging.
Zittingsavonden: De beide zittingsavonden werden als gewoonlijk weer goed bezocht en gelukkig was ook de hofkapel weer van Hegelsomse makelij.
Seniorenzitting: Voor het eerst werd een activiteit geopend met een korte uitleg over het calamiteitenplan, dat we uiteraard nooit hopen te moeten gebruiken. Deze sfeervolle middag verliep in elk geval zonder problemen.
Orde van Verdiensten: Tijdens de seniorenmiddag werden de zaalbeheerders Jo en Tiny Wijnands onderscheiden met de 'Vergulde Orde van Verdiensten' en hiermee bedankt voor de trouwe inzet in de afgelopen jaren en uiteraard het lopende seizoen wat hun laatste in deze functie zou zijn. Na de receptie van Prins Ben d'n Iërste werd de 'Verzilverde Orde van Verdiensten' uitgereikt aan ceremoniemeester Hay Arts welke zeer veel arbeid voor de carnavalsvereniging verricht heeft in allerlei functies.
Themabal: Het thema was "Niemand wint van Hegelsom" en naast een optreden van Duo Dance kon daarom een optreden van ZZTom niet uitblijven.
Boerenbruiloft: De voetbalvereniging schopte het deze dag "Hard, hoeg en wiet" met bruidspaar Kuûb en Bets in de punt van de aanval. Legendarisch was het gastoptreden van Lee Towers, ook wel bekend als Jan Maes.
Optocht: Hoewel de aanmeldingen laat op gang kwamen paradeerden uiteindelijk 25 deelnemers door ut Tuuteriek.

Zoeken

Menu