Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1991-1992

Ledenaantal: 59 personen.
Dit jaar werd sinds lange tijd weer begonnen met een voltallig bestuur, eindelijk!
Liedjesavond: Na het uitvallen van de liedjesavond van het vorige seizoen was het dit jaar een compleet succes. Maar het was weer bibberen want drie weken voor aanvang was nog maar een enkele inschrijving ontvangen. Uiteindelijk kwamen we uit op 9 liedjes. Een record sinds lange tijd. Een lange maar gezellige liedjesavond met veel publieke belangstelling. Winnaar was het liedje "Wielke" (tekst en muziek: Jan Zanders) gezongen door Christel Keijsers, Nancy Schattevoet, Edith Zanders en Dorris Arts.
Prnsenbal: Een groot succes, met veel publiek. Dit jaar kwam Ron's Honeymoon Quiz naar Hegelsom om de nieuwe prins te brengen. Het was een prachtige show waarbij de winnaars een reis naar Hawaii werd aangeboden of de heerschappij over het Tuuteriek. Het laatste werd natuurlijk gekozen door het uitkomende nieuwe prinsenpaar Henk d'n Twedde en prinses Gert (Linders).
Prinsenreceptie/uitkomen boerenbruidspaar: De receptie was zeer druk. Adjudanten van de prins waren Paul Craenmehr en Mat Koopmans. Het nieuwe boerenbruidspaar kwam uit in een Play Back Show waarbij het optreden van Pater Moeskroen met zijn Roodkapje een hoogtepunt was. Als nieuwe boerenbruidspaar traden naar voren: Josef en Bertha (Joep en Bertie Hoeijmakers).
Zittingsavonden: Wederom twee volle uitverkochte avonden met vele topartiesten.
Boerenbruiloft: De voetbalvereniging had de organisatie in handen. Er ging zeer veel inzet en creativiteit uit van hun organisatie. Er was eten in de vorm van boerenkool met worst, broodjes, krentenbrood met eieren en soep. Er kwam geen einde aan de bruiloft. De grimeurs van Poespas hadden hun werk zo goed gedaan dat de mensen nauwelijks terug te kennen waren. De joekskapellen en Happy Music zorgden voor de muziek.
Optocht: In de krant stond vermeld dat de optocht te Hegelsom een zeer mooie stoet toonde, met goed verzorgde wagens, groepen en loslopende gekken. Dit oordeel was terecht. Vele jaren is dit reeds het geval en net als dit jaar vele toeschouwers die dit kunnen beamen.

Zoeken

Menu