Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1986-1987

Ledenaantal: 62 personen.
Liedjesavond: Ons schlagerfestival genoot ook dit jaar weer een grote publieke belangstelling. Er werden 6 liedjes ten gehore gebracht. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door het liedje " Tuut in hart en nier" gezongen door Frank Everaerts en Robin Achten.
Prinsenbal: Dit prinsenbal stond in het teken van oosterse taferelen, welke weer prachtig werden ingevuld en verzorgd door de uittrekkende groep. Uiteindelijk kwam er uit een sarcofaag een nieuwe heerser te voorschijn en wel prins Jan d'n Verde (Jan Hesen). Het had overigens wel veel voeten in de aarde om de prins uit de lappen te krijgen.
Spruutjesbal: Het aftreden en uitkomen van de boerenbruidsparen werden wederom voortreffelijk verzorgd door de Raad van Elf waarbij het nieuwe bruidspaar werd geboetseerd in een ton met "karboet". Het was een smakelijk gebeuren en een gezellige avond, mede door de komst van grote aantallen Hombergianen die afscheid kwamen nemen van het scheidende boerenbruidspaar. Het nieuwe boerenbruidspaar werd gevormd door Jan en Marie (Jan en Maria Peters).
Zittingsavonden: Twee avonden met een bijzonder goed gevuld programma, vele eigen Hegelsomse artiesten en enkele provinciale topartiesten. De Tuutetempel was op beide avonden vol.
Prinsenreceptie: Onder zeer grote belangstelling werd deze afgenomen door prins Jan en prinses Jeanne en de adjudanten. De muziek was in handen van de Loeketaler Muzikanten. Laeve Zat en Alles Um.
Boerenbruiloft: Een tot bijna de laatste stok gevulde Tuutetempel was getuige van de verbintenis in d'n onecht van Jan en Marie Peters. Een familie die zeer mooi was geschminkt door de vrijwilligers van Poespas, bracht een zeer gevarieerd programma. Het orkest "De Bambino's" zorgde verder voor een zeer gezellige avond.

Zoeken

Menu