Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1985-1986

Ledenaantal: 63 personen.
De prinsencommissie bestond uit de volgende personen: Jos Peeters, Hay Arts (jr.) en Henk van Dooren. Er werd afscheid genomen van de voltallige Raad van Elf en van vorst Jan Arts. Er kwam een nieuwe Raad van Elf onder leiding van vorst Mart Bouten. Verder werd er in dit seizoen een single uitgegeven met de winnaars van de liedjesavonden van 1983 tot en met 1986.
Liedjesavond: eerste was het liedje "Kieve" van Jos Peeters.
Prinsenbal: De oude Raad van Elf werd op reis gestuurd naar Hawaii. Een reis aangeboden door de gezamenlijke Hegelsomse Horecabedrijven. In Hawaii had men 't zo goed naar hun zin dat van daaruit een nieuwe prins werd gekozen in de persoon van John Coppers (begeleid door prinses Truus).
Spruutjesbal: Ook dit vond plaats op Hawaii alwaar uiteindelijk de Hombergiaanse wijk werd gevonden. Het stel dat werd gevonden was Nel en Piet Linders.
Zittingsavonden: Bijzonder veel belangstelling met wederom veel artiesten van eigen bodem. De muzikale leiding lag bij de Loeketaler Muzikanten.
Prinsenreceptie: Voor de eerste maal vond deze plaats op de zondag en het werd een succes. Met de adjudanten John Zanders en Lambert van Helden werd het een gezellige receptie met veel stemmingsmuziek van de Loeketaler Muzikanten.
Boerenbruiloft: Met Thijs Kuijpers als ceremoniemeester werd dit een onvergetelijke dag voor het bruidspaar Nel en Piet Linders. Vele artiesten verzorgden de aankleding van de bruiloft.
Optocht: Voor het eerst werd deze georganiseerd door het comité bestaande uit vertegenwoordigers van de Oudervereniging Lagere School, Stichting Jeugdcarnaval, Praktijkschool en D'n Tuutekop. Er was een kleurrijke en goed verzorgde optocht met veel publiek. Joekskapel Laeve Zat zorgde voor de muzikale begeleiding vanaf de stoeprand.

Zoeken

Menu