Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1983-1984

Ledenaantal: 56 personen.
Liedjesavond: De opzet werd gewijzigd daar de belangstelling van het publiek minder werd. Nu werden de 6 ingezonden liedjes weer door de inzenders zelf vertolkt in zang. Hierdoor kwam meer aanhang mee en de nieuwe opzet was geslaagd. Winnend liedje: "Weej zien zoa bliej" (zang: Petra Heldens, Diana Zanders en Mirjam Hesen / tekst en muziek: Jan Zanders). Een optreden van de Limburgse troubadour Sjef Diederen was een goede greep.
Prinsenbal: Ditmaal werd het Wilde Westen gekozen voor een schouwspel dat er mocht wezen. Een snoepreisje van prins Mart liep uit op een ramp, tenminste voor hem en zijn gevolg. Maar er kwam ook een opvolger uit het gevecht en wel prins Henk met prinses Toos.
Receptie: Wiel en Math Saris werden op de drukke receptie van prins Henk als adjudanten bekend gemaakt. De stemming was geweldig.
Spruutjesbal: Het spreekwoord "de een zijn dood is de ander zijn brood" deed hier volledig opgeld. Frans en Nel waren volledig aan de grond geraakt met boeren en hun zaakje werd verkocht. Er was een koper en laat dat nou net ons nieuwe boerenbruidspaar zijn: Mart en Truus Arts.
Zittingsavonden: Weer drie goed bezette avonden. Er was wat tegenslag omdat niet alle artiesten op elke avond konden optreden. Maar desondanks: weer een geweldig spektakel.
Boerenbruiloft: Het was volle bak in een zeer gezellige tuutetempel. E.e.a. was perfect georganiseerd, zodat Mart en Truus een onvergetelijke dag beleefden.
Optocht: Voor de eerste maal werd de Open Klasse in de optocht opgenomen. Deze nieuwe klasse maakte optocht nog mooier maar had wel tot gevolg dat de jury het nog moeilijker kreeg. Al met al een optocht die zeer goed slaagde.

Zoeken

Menu