Carnavalsvereniging d'n Tuutekop

opgericht 18 januari 1963

Seizoen 1976-1977

Ledenaantal: 51 personen.
Ook dit jaar werd er weer een betaald uitstapje georganiseerd. Ditmaal naar "De Stem" in Nieuw Cuyk. Alleen de personen die meegingen kregen 25 gulden (ter voorkoming van misverstanden).
Liedjesavond: Er waren 4 deelnemers, niet te veel, maar het aantal toeschouwers was bijzonder groot. De jury vond het lied "Den eigeste thoes" van Huub Bertrams het beste. Andere bronnen vermelden "De nakse" van Huub Saris als winnaar.
Prinsenbal: Ook het uitkomen werd weer voortreffelijk gespeeld door de eigen leden. In een sprookje van Sneeuwwitje en de zeven dwergen werd de nieuwe prins gepresenteerd en wel prins Lei d'n Twedde en prinses Tonny.
Receptie/uitkomen boerenbruidspaar: Op deze drukke receptie waren veel zusterverenigingen aanwezig maar ook veel mensen uit ons eigen dorp. Na de receptie werd afscheid genomen van het bruidspaar Jac en Mien van Helden en werden Harry en Nelly Driessen als het nieuwe boerenbruidspaar uitgeroepen.
Zittingsavonden: Binnen 8 minuten was alles uitverkocht. Dit had onze vereniging nog nooit meegemaakt. Als artiesten traden op Dorothe Cox, Frans Coenders, Lei Steeghs en Wiel Vestjens als zangers. Ook van eigen bodem waren er verschillende optredens.
Boerenbruiloft: Dit gebeuren kon niet meer stuk. Er was een prachtige stoet met de familie en het prinselijk gevolg. Er zat veel stemming in dat bleef de gehele dag. Er waren gedurende de middag weer diverse optredens.
Optocht: Een groeiend gebeuren, georganiseerd door de Pluimveevakschool en de Lagere school. Zeer mooie optocht met veel belangstelling langs de route.

Zoeken

Menu